BekerStickerEchte schaatsers van 10-14 jaar oud nemen deel aan de IJSTIJD! Winterspelen op zondag 2 februari 2014 in het Olympisch Stadion in Amsterdam! 

De winter van 2014 is een bijzondere. In februari zijn immers de Olympische Winterspelen. Onze topschaatsers gaan dan voor goud in Sotsji. Hoe cool is het om mee te doen aan Winterspelen? Op 2 februari strijden teams van alle 22 IJSTIJD!-banen in Nederland tegen elkaar tijdens de IJSTIJD!-Winterspelen voor jeugd van 10 tot 14 jaar. Alle banen vaardigen één team af voor de landelijke IJSTIJD!-Winterspelen. Ook team Bussum op IJs!

Olympische onderdelen 

De IJSTIJD!-Winterspelen worden gehouden op zondag 2 februari 2014 op 'DeCoolsteBaanvanNederland' in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Winterspelen Coolste Baan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De uiteindelijke winnaar van de IJSTIJD! Winterspelen 2013-2014 is het team dat op volgende onderdelen de hoogste score behaalt:

  1. Schaatsen (500 meter, estafette, marathon en ploegenachtervolging) 
  2. IJshockey
  3. Supporters
  4. Sportiviteit en respect
  5. Outfit

Team Bussum op IJs

Bussum op IJs heeft de voorrondes voor de IJSTIJD! Winterspelen georganiseerd in samenwerking met ijsvereniging de Gooise Hardrijders. De selectie is bekend en vormt 'Team Bussum op IJs'. Zij hebben getraind met de Gooise Hardrijdersvereniging op de Vechtsebanen in Utrecht en zijn helemaal klaar voor de Winterspelen in Amsterdam!

Aanmoedigen

Wil je ze aan komen moedigen? Dat kan! Je kunt op 2 febraurivoor € 2,50 een kaartje kopen bij de ingang. Dit kaartje is inclusief consumptie. Vermeld daarbij dat je supporter van Team Bussum op IJs bent. Spandoeken mogen mee! 

Gooische hardrijders

 

De Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) is een gezellige schaatsclub, opgericht in 1967. Bij de Gooise Hardrijders Vereniging kan jong en oud leren hardrijden op de schaats. De GHV heeft ruim 250 leden van 6 tot 70+ jaar uit het hele Gooi. Hiervan zijn ongeveer 70 jeugdleden tot 13 jaar. Wil je meer weten over de Gooise Hardrijders Vereniging? Ga dan naar www.ghv.nl

 

WINTERSPELEN 300 70 DEF